Hvem er Slagterne fra Bilbao?
Læs mere om vores projekt hér.

Hvad er en single?
Kortere end en bog, men længere end en artikel. Skarpere vinklet end førstnævnte og mere perspektiverende end sidstnævnte. Singlen har sit navn fra musikbranchen: Ligesom en musiksingle lanceres den som et separat produkt, der ikke er en del af et større hele. Singlen opstod som journalistisk format for nogle år siden og er blevet stadig mere udbredt med en række amerikanske medier i spidsen. Mens disse beskæftiger sig med en bred vifte af emner, er vores fokus hos Slagterne fra Bilbao imidlertid udelukkende på fodbold.

Hvordan køber jeg jeres singler?
Først finder du den ønskede single på vores hjemmeside. Dernæst trykker du enten på knappen “KØB EPUB – 25 KR.” eller på knappen “KØB PDF – 25 KR.”. Du stilles om til Payhip, hvor du klikker “Buy now”, og til sidst lander du hos Paypal, hvor du betaler med et enkelt klik. Når betalingen er gennemført, er singlen din. Du får tilsendt et link, så du kan downloade singlen i formatet EPUB, der kan læses på alle enheder – computere, smartphones, tablets og e-læsere (f.eks. Kindle, Nook eller Kobo) – eller i formatet PDF, der kan læses på alle enheder undtagen e-læsere.

Hvordan læser jeg jeres singler?
På din computer/smartphone/tablet: Har du downloadet singlen i EPUB-format, kan du læse den med et hvilket som helst program til e-bogslæsning, der er kompatibelt med din computer, smartphone eller tablet som f.eks. iBooks (OS X og iOS), Aldiko (Android) eller Adobe® Digital Editions (OS X og Windows). Har du downloadet singlen i PDF-format, kan du læse den med et hvilket som helst program, der understøtter PDF-filer.
På din e-læser: Når du har downloadet singlen i EPUB-format, kan du overføre den til din e-læser via Bluetooth eller det rette kabel.

Hvordan læser jeg uddrag af jeres singler?
Først finder du den ønskede single på vores hjemmeside. Dernæst trykker du enten på knappen “DOWNLOAD UDDRAG SOM EPUB” eller “LÆS UDDRAG SOM PDF”. Vælger du førstnævnte, downloades uddraget i EPUB-format, hvorefter du kan læse dette med et program til e-bogslæsning. Vælger du sidstnævnte, vises uddraget direkte i din browser (denne løsning fungerer desværre kun på pc/mac).

Hvilket format er det bedste for mig?
Læser du på en enhed med en lille skærm eller på en e-bogslæser er EPUB-formatet den bedste løsning for dig, da det er et såkaldt åbent format, som tilpasser teksten efter enheden. Ønsker du ikke at hente et program til e-bogslæsning, er PDF-formatet den nemmeste løsning.

Hvordan bidrager jeg?
Du bidrager først og fremmest ved at købe vores singler! Derudover er du velkommen til at kontakte os på skriv@slagternefrabilbao.dk, hvis du har en fantastisk idé til en fodboldrelateret single, som du gerne vil have ud i verden, eller hallo@slagternefrabilbao.dk vedrørende andre forretningsmæssige spørgsmål og tilbud.

Hvilken spiller i fodboldhistorien har præsteret den flotteste hårpragt?
Der er utroligt mange gode kandidater, men vores stemme går til forhåndsfavoritten, den colombianske kæmpeafro Carlos Valderrama.

Hvis jeg har andre spørgsmål?
Fang os på hallo@slagternefrabilbao.dk.

Slagterne fra BilbaoSlagterne fra Bilbao
x
Menu